Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται μέσω της ΕΛΤΑ courier και ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις για τα έξοδα πληρωμής:

Αντικαταβολή

Χρέωση +2.00€

Με Αντικαταβολή, πληρωμή στον courier όταν παραλαμβάνεται τα προϊόντα, με επιπλέον επιβάρυνση 2,00€ πανελλαδικώς.

PayPal

Χωρίς επιπλέον χρέωση

Μπορείτε να εξοφλείτε την παραγγελία σας μέσω της ασφαλής πλατφόρμας PayPal. Η μετάβαση στην πλατφόρμα θα γίνει αυτόματα.

Τραπεζική Κατάθεση

Χωρίς επιπλέον χρέωση

Κάντε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό, χρησιμοποιώντας το ID Παραγγελίας σας ως αποδεικτικό πληρωμής.

EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – IBAN: GR0801102120000021200658546
TΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – IBAN: GR0301722200005220096318519

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεση με email στο info@bestfor.com

(!) Η τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών από την καταχώρηση της παραγγελίας. Το αποδεικτικό της κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί με email (info@bestfor.com). Εάν η κατάθεση των χρημάτων δεν πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

(!!) Σε περίπτωση μεταφοράς από άλλη τράπεζα ο πελάτης επιβαρύνετε με ΟΛΑ τα τυχών έξοδα συναλλαγής. Προτού πραγματοποιήσετε μεταφορά από άλλη τράπεζα επικοινωνήστε με την εταιρεία μας, σε διαφορετική περίπτωση η συναλλαγή θα θεωρείται άκυρη και θα επιστρέφονται τα χρήματα που κατατέθηκαν στον λογαριασμό μας, εφόσον δεν επιβαρυνθεί ο πελάτης με όλα τα έξοδα της κατάθεσης.

Viva Wallet

Χωρίς επιπλέον χρέωση

Μπορείτε να εξοφλείτε την παραγγελία σας μέσω της ασφαλής πλατφόρμας Viva Wallet με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Η μετάβαση στην πλατφόρμα θα γίνει αυτόματα.

© 2020 BEST FOR. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

[]