Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της εταιρίας BEST FOR παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες / μέλη / πελάτες του με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων & Προϋποθέσεων Χρήσης. Εφόσον πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω του BEST FOR ESHOP, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά:

Γενικά

Αυτός ο ιστότοπος διατηρείται και διαχειρίζεται από την BEST FOR. Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας www.bestforeshop.com από τον επισκέπτη /χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της www.bestforeshop.com, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

1. Γενικοί Όροι

H ιστοσελίδα www.bestforeshop.com περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ BEST FOR (ΑΦΜ 050534097, ΑΡ.ΓΕΜΗ 40881006000, Δ.Ο.Υ. Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ). Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται Λεωφόρος Νίκης 1, Θεσσαλονίκη, 54634 Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

2. Ηλεκτρονική Επικοινωνία

Όταν επισκέπτεστε το BEST FOR ESHOP, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το BEST FOR ESHOP και την εταιρία BEST FOR με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα της BEST FOR, κατ’ αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο.

Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

3. Πνευματική Ιδιοκτησία

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα (Brand)

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο BEST FOR ESHOP, όπως, ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος BEST FOR ESHOP ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με την εταιρία, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε προϊοντικών καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της BEST FOR.

4. Άδεια Χρήσης

Πρόσβαση στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα

To BEST FOR ESHOP (www.bestforeshop.com) παρέχει στους πελάτες της περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρία ή τα εκάστοτε φυσικά καταστήματα της εταιρίας.

Οι επισκέπτες του BEST FOR ESHOP διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ’ όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει την εταιρία BEST FOR, ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο.

Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από την εταιρία BEST FOR.

5. Περιορισμός Της Ευθύνης Χρήσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα BEST FOR ESHOP παρέχεται από την εταιρία BEST FOR “ΩΣ ΕΧΕΙ” και “ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ”. Η BEST FOR δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη τόσο για την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

Η BEST FOR δεν εγγυάται ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα BEST FOR ESHOP (www.bestforeshop.com), οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από την BEST FOR δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Η BEST FOR δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες.

6. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον τρόπο διαχείρισης των στοιχείων σας στην Πολιτική Απορρήτου & GDPRΗ χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της BEST FOR (www.bestforeshop.com) από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία τους με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.

Εμπορεύσιμα Είδη

Τιμές / Διαθεσιμότητα / Χαρακτηριστικά

Τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα, τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές και η διαθεσιμότητα του αποθέματος τους, βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.bestforeshop.com και είναι προσβάσιμα σε όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προϊόντος.

7. Διαθεσιμότητα Ειδών

Η BEST FOR (www.bestforeshop.com) εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με την διαθεσιμότητά ή μη των προϊόντων, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την διαθεσιμότητά τους.

Ενδείξεις χρόνου αποστολής και διαθεσιμότητα: Επισημαίνεται ότι πριν προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σε κάθε προϊόν θα βρείτε ένδειξη του αναμενόμενου χρόνου αποστολής, ως ακολούθως:

  • ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ: το προϊόν υπάρχει διαθέσιμο προς αποστολή. Χρόνος αποστολής 1-5 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή επιβεβαίωσης της παραγγελίας (με την αποστολή σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος).

  • ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ: Ο πελάτης θα ενημερώνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών για το εάν και κατά ποιο χρόνο τα προϊόντα θα γίνονται διαθέσιμα και κατά συνέπεια, θα είναι δυνατή η αποστολή τους και τον εκτιμώμενο χρόνο αποστολής (περίπου 30 ημερολογιακές ημέρες).

Οι ως άνω χρόνοι παράδοσης και ενδείξεις διαθεσιμότητας αφορούν σε διαθεσιμότητα των προϊόντων στις Κεντρικές Αποθήκες της εταιρίας και όχι στα φυσικά καταστήματα από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα παρόντα προϊόντα και πολλά ακόμη, σύμφωνα πάντα με τη διαθεσιμότητα του εκάστοτε καταστήματος. Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης των ΕΛΤΑ, εταιρείας ταχυμεταφορών και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να διαφοροποιείται.

7. Αναγραφόμενες Τιμές

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bestforeshop.com επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

8. Χαρακτηριστικά Ειδών

Η BEST FOR (www.bestforeshop.com) καταβάλλει καθημερινά όλες τις δυνατές προσπάθειες έτσι ώστε να παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν (τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές, κτλ.). Δεν υπάρχει δυνατότητα διαχωρισμού των ειδών βάσει σχεδίου ή χρώματος. Γι’αυτό, προκειμένου να περιοριστούν τυχόν λάθη, θα σας συνιστούσαμε πριν την οποιαδήποτε ολοκλήρωση αγοράς σας, να επικοινωνείτε μαζί μας (+30 2310279517) για να επιλέξετε περαιτέρω λεπτομέρεις για το είδος ή σε περιπτώσεις που οι τιμές ή οποιοδήποτε άλλο προϊοντικό χαρακτηριστικό είναι πέραν των συνηθισμένων και λογικών.

Παραγγελίες

Παραγγελίες Προϊόντων & Προστασία Καταναλωτή

Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003).

Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νομίμους εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η BEST FOR, επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας σε όλες τις παραγγελίες. Μετά την εξάντληση των αποθεμάτων οι υπόλοιπες παραγγελίες θεωρούνται ακυρωμένες.

Διατηρείτε το δικαίωμα αλλαγής/επιστροφής του/των προϊόντος/ων εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος από εσάς, εφόσον πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις που θα βρείτε στην Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα Προϊόντα που έχετε αγοράσει από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα και να υπαναχωρήσετε έτσι από την σύμβαση πώλησης που έχει καταρτιστεί κατά τα ανωτέρω, εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους, σύμφωνα με το άρθρο 3ε του Ν. 2251/1994.  Η υπαναχώρηση σας αυτή (εφεξής η  «Υπαναχώρηση») ασκείται υπό τους όρους και προϋποθέσεις που ορίζονται στην Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων.

Διάφορα

Η BEST FOR δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Σε περιπτώσεις που έχετε καταχωρήσει μια ηλεκτρονική παραγγελία και κατά την παραλαβή διαπιστώνετε ότι λείπει κάποιο (ή κάποια) προϊόν από τη συνολική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διευθετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται και να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που δεν παραλάβατε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.bestforeshop.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Σε περίπτωση μη παραλαβής των παραγγελθέντων εμπορευμάτων (και εφόσον έχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με εκπρόσωπο του www.bestforeshop.com. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.

© 2020 BEST FOR. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

[]